Kunst & Håndværk

Udstiller i oktober 2011 er grafikeren Hardy Ernst , som viser 8 stykker grafik - alle lavet som parafraser over Johannes Larsen Motiver.

"Johannes Larsen parafraserne er lavet til en udstilling i Kerteminde i anledning af Johannes Larsen Museets 25 års jubilæum. Opgaven lød ”En hilsen til Fynboerne”.

Jeg har her valgt at bruge Johannes Larsens træsnit, som jeg har lagt ind i mine egne landskaber. Her kommer blandingen helt til sin ret, da de ætsede plader i samspil med de tynde farvelag i højtrykket, giver en god oplevelse af naturens vildskab og uforudseenhed. Sammen med Larsens præcise træsnit giver de os en ren naturoplevelse.

Det meste af min barndom boede vi 300 meter fra Johannes Larsens hjem.
Hans træsnit hang over vores spisebord i stuen og i mange andre stuer hos venner, familie og andre. Nan og Tulle, som ejede Restaurant Pax på Sydstranden i Kerteminde åbnede engang i min barndom for deres hjem, der var fyldt op med Johannes Larsens kunst. De var hans gamle venner. Min far tog mig med på udstillingen, der var den første kunstudstilling jeg så. Min far købte også kataloget, og det var den første kunstbog vi havde i mit barndoms- hjem. Måske var det her det hele begyndte?"

siger Hardy Ernst om billederne og baggrunden for at skabe dem.

Udstillingen varer hele oktober og jkan ses i åbningstiden

Fernisering, hvor Hardy Ernst er tilstede , finder sted lørdag d 1. oktober kl 11.00 - 13.30.

Kunst & Håndværk, Claus Bergs Gade 5A, 5000 Odense C, mobil: 2991 6839, artandcraftsodense@gmail.com Kornelius Marketing