Kunst & Håndværk

Udstillingen i december er - som det nu har været det de sidste tre år - en "julekalender. Dvs at der er samlet 24 kunstnere som hver laver et værk over et givet tema. I år har det kebet gevaldigt med den gamle gallerikers logistiske formåen, so det er en julekalender med meget mere, i kan se. Der er faktisk indløbet værker fra over 30 kunstnere, så nu er der en hel almanakkalendermåned fyldt ud og det er vel så ikke så ringe endda?

Temaet er i år Jul & Dyr" og dét er der kommet meget og meget godt ud af.

Det kan ikke beskrives, det skal bare ses så det regner jeg med at i finder tid til - F.eks til H.C.A-julemarkedet der finder sted i weekenden.

Flg kunstnere er repræsenteret med et værk:

Hanne Wilian, Ginette Wíen, Heine Christiansen, Esther Nygaard, Mai-Britt Schultz, TIne Lindberg, Lærke Rune Hermansen, Erik Reinert, Arne Møller, Britta Kristensen, Marion Lucka, Ditte Lindberg, Oxana Macnacht/ MamabaerkommisarHjuler, Sanni Schmidt, Kirsten Jørgensen, Azra Junuzovic, Kirsten Berg,Joanna Larsen, Jørgen mogensen, Per Jørgensen, Mikael Larsen, Bo Thobo - Carlsen, Niels Erik af Skovballe, Liv Serup, Hardy Ernst, Dan Jensen, Karsten Auerbach, Birgitte Lykke Madsen og  Susanne Thea.

Der erpriser i alle lag og mon ikke der er stof ti en enkelt julegave ????

Udstillingen kan ses hele måneden i åbningstiden og det er den værd.

 

 

Kunst & Håndværk, Claus Bergs Gade 5A, 5000 Odense C, mobil: 2991 6839, artandcraftsodense@gmail.com Kornelius Marketing