Kunst & Håndværk

I december begynder julen for alvor - Udenfor er der trængsel og alarm - Der stilles op og gøres pænt, så julemarkedet kan løbe retmæssigt af stabelen på fredag d 4,12 kl 15.00 dut. Gamle høstvogne og diverse landbrugsredskaber fragtes ind påMøntergården og de små huse rejser sig med forbløffende hast i kvarteret, så stadeholderne har noget at være i, de to weekends der er marked.

Her i huset er den traditionelle og traditionsrige julekalender også i fineste gang.

I år er temaet Fugl/Fool 4/ For /Four Jul/ Hjul og det har ståetde 24 deltagere frit for, at kombinere sig frem til lige det, dé synes er løsningen. Se dét er der kommet meget og meget godt ud af.

Som de siger i reklamen: Det bli´r så godt. Og ja det GØR det.

Der vil - af pladsmæssige årsager - ikke være fernisering, men udstillingen kan ses i hele december i åbningstiden.

Rommen er på hylderne og kunsten og kunsthåndværket ligeså. Kaffen og then står parat til at komme med dig hjem og man kan sagtens have plads til lidt af alle dele.

Husk - i kampens hede - at selv om der er rokeret rundt på det gamle torv, så det er helt rundtosset og selvom kranerne luder over pladsen og Odeon stiger frem i al sin vælde, ja så er der masser af muligheder for også at få fyldt sin torvebærepose til randen med noget af alt det gode, sunde og fristende hver onsdag og lørdag frem til jul.

Kunst & Håndværk, Claus Bergs Gade 5A, 5000 Odense C, mobil: 2991 6839, artandcraftsodense@gmail.com Kornelius Marketing