Kunst & Håndværk

Så rinder oktober ud og dermed den meget sete og roiste udstilling af Rosa Bjørk Rosinberg. Udstillingen i november står Gitte Skovmand for, idet hun viser et udvalg af sine malerier. Yarnbombing, som hun også er en travl udøver af, bliver det ikke til denne gang. Udstillingen ferniseres lørdag d 5.11. kl 11.00 - 13.30 og kan ses hele november i åbningstiden.

Gitte Skovmand skriver :

...

Ved fjorden i Seden Strandby, tæt på Odense har jeg mit værksted.�Maleriet opstår i en leg og slåskamp, med motiv, farve og komposition. Jeg ønsker at beskrive øjeblikket i mine værker og tilføje det kant, lethed og alvor. Jeg tager ofte udgangspunkt i foto, der fortolkes i maleriet. Jeg er optaget af, om jeg kan overføre en af fotografiets fordel: At fastholde øjebliks- oplevelsen. Med mange lag udfordrer jeg kontrast begrebet til yderpunkterne af lys og mørke, transparente og kompakte lag. Mine værker tager udgangspunkt i samtiden og hverdagen omkring os. Jeg er fascineret af motiver i det offentlige rum. Min fotomappe til inspiration er fyldt med foto af Metro - stationer, folk på rulletrapper, telefonbokse, gadekunst og personer fra by og land. Mine børns liv - og min interesse i arbejdet med unge og kunst, afspejles i denne udstilling. Hvad balancerer vore næste generation på? Jeg er kunstner og kunstpædagog, med eget firma siden 2008 og medejer af et rullende kunstværksted for børn: ” Violas Værksted”, der besøger kulturarrangementer og daginstitutioner. Jeg er ansat som kunst underviser i UngNord Odense, i kunstmiljøer for unge mellem 13 og 25 år, og initiativtager til mange kunst og kulturevents, bl.a. strikkegraffiti projekter. Ved forlaget Dansk Sang er jeg illustrator på en række sanghæfter og medlem af kunstgruppen: ” Bad Timing”. Jeg ønsker at fortælle historier med mine værker, håber I finder jeres egne i denne udstilling. God fornøjelse.

Kunst & Håndværk, Claus Bergs Gade 5A, 5000 Odense C, mobil: 2991 6839, artandcraftsodense@gmail.com Kornelius Marketing