Kunst & Håndværk

Med månedsskiftet kommer også en  ny udstilling. I februar er det fotografen Chris Christoffersen, som vender tilbage. Denne gang med Grønland som tema.

"Renernes vandring, en smeltende indlandsis og en pukkelhval set fra oven er blandt de motiver som Chris Christophersen har valgt ud, når han i februar måned udstiller et udpluk af sine fotografier hos Kunst og Håndværk i Odense. Med en grønlandsk mor har interessen for Grønland altid været tilstede og med den tætte tilknytning til Knud Rasmussens land, har det bestemt været med til at gøre det længerevarende fotoprojekt både personligt og følelsesladet. Med kameraet over skulderen har Chris Christophersen lagt vejen forbi 7 byer - fra det nordlige Ilulissat til det sydlige Narsaq.

“Grønland vil altid have en stor plads i mit hjerte. Forelskelsen til landet bliver større for hver gang at jeg rejser derop og det er både til den vilde natur, det grønlandske folk samt alle de nye indtryk, at hver en rejse har foræret mig” udtaler Chris Christophersen, der ved sidste besøg i 2015 var en del af det danske pressekorps ved regentparrets sommertogtsbesøg.

Står det til fotografen selv, er ‘Grønlands Ansigt’ et fotoprojekt som langt fra er færdigt. Fremtidsdrømmen er nemlig at udgive de bedste fotografier i bog-form, hvor han vil præsentere Grønland til lands, til vands og i luften.

Vi ferrniserer udstillingen lørdag d 4.2 kkl 11.00 - 13.30. Udstillingen kan ses hele måneden i åbningstiden.

Kunst & Håndværk, Claus Bergs Gade 5A, 5000 Odense C, mobil: 2991 6839, artandcraftsodense@gmail.com Kornelius Marketing