Hvordan Påvirker Kunst Os?

Billede credits: Pexels.com

Hvordan kan det være at man kan sælge kunst for så mange penge? Hvad gøre kunst? I dette indlæg, vil jeg kort forklare, hvordan kunst påvirker os. Find svaret her. 

Har du også undret dig over hvorfor millionærer betaler mange penge for et stykke kunst? Er det ikke bare det samme som, at have en tegning, som er tegnet af vores børn op på væggen? 

Jeg vil faktisk gå så langt at sige, at du sagtens ville kunne kalde det kunst. Der er ikke nogle dommer, der skal dømme om noget er kunst eller ej. Kunst kommer i virkeligheden indefra og det er op til dig, om du vil kalde det kunst eller ej. Men hvornår vil du kalde det kunst? 

Jeg vil kalde noget kunst, hvis det kan frembringe nogle følelser i mig. Jeg forstod heller ikke selv, hvordan folk kunne betale flere millioner for noget. Men jeg kunne sagtens finde på at betale, for noget der er flot at se på. Hvorfor? 

Jeg synes at 100 kroner er et relativt lavt beløb, for noget som kan gøre mig glad, bare af at kigge på det. Det  Hvis man skalere det op og siger at verdens rigeste mand betaler 1 Mio kroner for et maleri, som gøre ham glad at se på. 

For ham er 1 mio. Kroner ikke så meget værd hvis han er flere hundrede mia. Værd. Og hvis kunsten kan påvirke ham på en positiv måde, så kan jeg da godt se at det er en rimelig investering for ham. 

Dette du lige læste er bragt og udgivet i samarbejde med avxperten. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe varmtvandsdispenser. Uden støtten fra avxperten kunne denne hjemmeside ikke findes.