Hvad Er Kunst? - Få Forklaringen Her

Billede credits: Pixabay

Hvad er kunst? - Kunst er oftest noget man kan se, men kan også være noget man kan høre, der kan også være indblandet dufte eller brug af følesansen, men kunst er som sådan ikke ting der har en praktisk funktion, men er i stedet til for at frembringe følelser og tanker.

De fleste af os forbinder nok kunst med malerier og skulpturer og det er også ofte det man ser når man går på kunst museer.

Der er dog også det vi kalder scenekunst, som er i form af blandt andre teater og dans.

Så har vi også musikken, dette kan også kaldes for kunst og vi kalder også ofte musikere for kunstnere.

Men kunst kan i bund og grund være alt hvad man synes det skal være, ligesom de fleste nok har hørt om kunstneren der lagde en guldfisk i en blender.

Her er kunsten også det at fremprovokere nogle tanker hos folk, blandt andet om de kunne finde på at trykke på blendere eller finder det umoralsk og forfærdeligt.

Kunst er ofte noget der er lavet for at få os til at føle noget når vi eksempelvis ser på det, eller få os til at tænke over noget.

OBS: som markatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra avXperten. Vi vil derfor gerne anbefale dig at tage et kig forbi deres side, hvor du blandt andet kan finde en ny ringeklokke.