Hvor Kan Jeg Sælge Min Kunst?

Billede credits: Pixabay, 12019

Der er faktisk flere steder, hvor du kan sælge din kunst. I den følgende tekst giver jeg nogle ideer til steder, hvor du muligvis kan få noget succes med salg.

Lej et lokale

Flere steder i byer er det muligt at leje et lokale, hvor man kan lave en udstilling. Dette kan være i gågaden eller bare centrum. Her kan få folk få øjnene op for din kunst, komme ind og kigge på det og også købe. 

Ofte er et leje af et lokale også indenfor en bestemt tidsperiode og derfor kan man se, om det bærer frugt eller ej, uden at skal bruge alt for mange penge på lejeudgifter.

Internettet/hjemmeside

Du kan også lave en hjemmeside, hvor du lægger billeder op af din kunst. Hjemmesiden kan du nemt promovere på forskellige platforme og på den måde få et digitalt publikum, som ofte også gerne vil købe noget. Her kan du også ligge videoer og præsentationer af dine værker.

Aktion

Har du en masse kunstværker stående, som du måske gerne vil have vurderet eller gerne vil sælge, så kan du også gå en vurderingsbutik såsom Lauritz.com. De kan hjælpe med at få solgt nogle af tingene og også lave en vurdering, hvis du ønsker dette.

Artiklen var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense køber du et stort udvalg af øreringe. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.