Hvad Er Sommerfarver?

Billede credits: Pixabay, stux

Når man bruger betegnelsen sommerfarver, er det som regel fordi, det er farver, der bliver forbundet med sommeren og som er med til at give et indtryk af, at nu er det sommer.

Det er gerne indenfor mode, at ordene sommer og farver bliver sat sammen. Det er med til at beskrive farverne på alt tøjet, som er at finde i butikkerne eller på nettet.

Hvad man lige præcis selv forbinder med sommer er individuelt, men umiddelbart så er det farvene:

GulGrønRødOrangeBlå

Her er det jo naturen, der er med til at præge, da det er disse farver, man kommer i kontakt med i løbet af de måneder, hvor sommeren er i Danmark. Det er gerne begge nuancer af farverne, man kan finde i butikkerne.

Ofte er der dog altid en farve, der skal skille sig ud og være den 'nye' farve, der skal præge sommeren dette år. Dette kan eksempelvis være 'karry' eller 'pastelfarver', som også bliver brugt meget i løbet af foråret.

Personligt elsker jeg sommerfarver, fordi de er med til at skabe glæde. Det er farver, man bliver glad af at se på. Der er bare et eller andet lyst over dem.

Jeg håber, at ovenstående tekst har været med til at give dig et indblik i, hvad sommerfarver er.

Denne artikel er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Der kan du shoppe et sortiment fra Sif Jakobs ørering.